Vyhledávání


Největší letní hit ??

02.09.2012 09:49

Léto nám končí, a my jsme měli tu čest poslechnout si v průběhu tohoto léta spoustu letních hitů. Mnoho lidí je má rádo, někteří tyto songy přímo nesnáší, mě osobně nevadí a myslím si že to k té atmosféře léta patří. Takže začněme...
První z těchto hitů, který se sice vydal již v březnu, ale největší úspěch zklidil právě během léta, je song "Call Me Maybe" od půvabné zpěvačky Carle Jae Jepsen. Tato chytlavá písnička obletěla celou planetu a dnes se chlubí prvními místy hitparád a skoro 250 miliony zhlédnutí na youtube !
Podobného úspěchu ale v menším měřítku se letos dočkal také červnový hit od Ega a Roberta Buriana s názvem "Žijeme Len Raz" . Který si získal obrovskou popularitu hlavně v Česku a na Slovensku. Bodejď by také ne když je to právě Slovenská pecka. Tenhle singl se chlubí nebývalým úspěchem, který nemá v našich končinách obdoby. Na konci prázdnin ho už hrají skoro ve všech rádiích a na youtube má přes 12 miliónů watch !
Nebo je hitem léta snad "pískací" pecka od FloRidy ? Song s názvem "Whistle" , který tento americký raper vydal již na konci května, se stal velmi oblíbený a dnes jeho sledovanost na youtube činní skoro 100 miliónů.
Mezi další takové songy můžeme zařadit i třeba: "Train-Drive By", "Coldplay-Princess Of china", nebo "Boyfriend" od Justina Biebra. Tyto singly také dosáhly slušné sledovanosti. 
Takových hitů je samozřejmě spousta, my jsme Vám sem dali jen ty nejznámější. No, tak který že byl ten nejlepší ?? Pište do diskuze vedle článku :)
/PG/